top of page

Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vi erbjuder flera betalningsalternativ i samarbete med Klarna samt betalningar med kredit- eller betalkort med den säkra betallösningen från Stripe.

FRAKT

Det är alltid fast låg fraktavgift för Disydas fysiska varor. Nuvarande fraktavgift är 29 kr. 

Digitala produkter har ingen fraktavgift.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du kontaktar oss via mejl: info@disyda.se

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

INTEGRITETSPOLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Mer detaljerad information finns här.

LEVERANSER

Fysiska varor:

Våra varor levereras oftast med PostNord Varubrev direkt till din brevlåda. Större beställningar kan delas upp eller levereras som paket till PostNords utlämningsställe. Leveranstiden är 3-6 arbetsdagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket:

Dina varor ligger kvar på posten under en vecka, du kan själv förlänga tiden till två veckor. Mer information finns hos Postnord.se. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Digitala produkter:

När du har gjort en beställning i webbutiken får du ett mejl med beställningsöversikt och länk för nedladdning av din digitala produkt. Länken är giltig i 30 dagar.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända varan tillbaka till oss.

ÅTERBETALNING

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

bottom of page