top of page

Alla prototyper har hittat sina testanvändare

Information om att det söktes testanvändare till övningssetet ”Addition-Subtraktion” var publicerad på Disydas hemsida samt på några ställen i socialmedia. Intresset var stort: nästan 50 personer (både föräldrar och pedagoger) hade hört av sig med önskan att testa övningsmaterialet. Eftersom det var mycket fler än antalet prototyper som fanns så blev det en utlottning.

Colorful Dice

Utlottningen genomfördes den 28 november 2022, och totalt 16 prototypövningsset har hittat sina testanvändare! Jag har kontaktat alla som anmälde intresse oavsett resultatet.

 

Nu är nästan alla övningsset på väg till sina nya ägare, och några har redan hunnit börja öva med materialet. Det blir både spännande och givande att höra vad testarna kommer fram till! Jag ska göra mitt bästa för att uppfylla de flesta önskemål och skapa en bra produkt som underlättar matematikinlärning för många barn :)

 

Jag har väldigt blandade känslor efter prototypkampanjen. Det är roligt och pirrigt att få bekräftat att det verkligen finns intresse och behov för det jag gör. Men samtidigt känns det tufft att behöva säga nej till flera fina föräldrar och pedagoger, och sorgligt att inse att det finns stort brist på bra anpassat material. Och i många fall är det ju det som avgör om våra barn lyckas lära sig eller inte, att man hittar ett rätt sätt att förklara så att de förstår…

 

Ett stort och hjärtligt tack till alla som visat intresse! Förhoppnings är det bara första stegen. Redan nu finns det produkter som går att köpa, färdigställda efter feedback från första prototyptestning. Och fler prototyper för nya övningsmaterial kommer att söka sina testanvändare i framtiden!

bottom of page