top of page

Älskade mamma

Av Annso Eriksson

Älskade mamma, jag vet att du går igenom en tuff tid just nu när du kämpar för ditt barn med NPF. Jag vill bara påminna dig om hur otroligt stark och modig du är. Att hantera utmaningar som dessa kräver en enorm mängd tålamod, kärlek och envishet, och du har allt detta och mer därtill.

Du är en fantastisk mamma som kämpar varje dag för att ge ditt barn det bästa livet möjligt, och det är beundransvärt. Jag vet att det ibland kan kännas som att du står ensam i den här kampen, men kom ihåg att du inte är det. Det finns en hel gemenskap av mammor där ute som kämpar med liknande utmaningar, och vi är här för att stödja varandra.

Jag ser hur hårt du arbetar för att hitta lösningar och stöd för ditt barn, och jag är så imponerad av din styrka och uthållighet. Kom ihåg att du förtjänar att ta hand om dig själv också. Ge dig själv tillåtelse att andas, att ta en paus när du behöver det, och att söka den hjälp och support du behöver för att må bra.

Du är inte ensam i den här kampen, och du är älskad och uppskattad för allt du gör. Jag tror på dig, och jag vet att du och ditt barn kommer att övervinna dessa utmaningar tillsammans. Tillsammans är vi starka, och tillsammans kan vi göra underverk. Håll ut, kära mamma. Jag är här för dig, och jag tror på dig.

Pärlat halsband
bottom of page