top of page

När jag bestämde mig för att starta ett företag ville jag att det skulle vara meningsfullt i varje detalj, vilket börjar med ett meningsfullt namn. Samtidigt ville jag ha koppling till min största motivation och inspiration – våra barn.

Vi fick vänta i ungefär 3 år innan barnen sa sina första ”mamma” och ”pappa”. Men långt innan fanns det en enda ordliknande ljudkombination som de lyckades utföra. Det lät som [disydÁ] (med betoning på sista ”A”) och var barnens version av [idÍ sydÁ] vilket betyder ”Kom hit” på mitt modersmål. 

 

Det är ett väldigt viktigt budskap både mellan föräldrar (eller andra vuxna) och barn, men också mellan oss vuxna som fått ta hand om barn vars verklighet avviker från den ”vanliga” och som så ofta känner sig ensamma och behöver stöd.

 

När jag tänkte på det ordet, föll allting på plats: meningsfullt, motiverande, personligt. Det budskapet ville jag grunda mitt företag på – att välkomna er hit för att bjuda på lite praktisk hjälp, lite avlastning, lite inspiration – och mycket medkänsla!

Disyda finns för att du ska kunna komma hit, så tar vi hand om våra barn och om varandra tillsammans.

Det speciella A:et

kom

hit

DISYDA - Kom hit

bottom of page